Gå til webside for vintersesong her

 

 

 

 

BOOKING:

 

942 58 000

 

booking@bjorlicamping.no

 

 

ÅPEN

0-24

 

Fasiliteter - Bjorli Camping

 

Sanitærbygg:
 
Vårt sanitærbygg finner du midt inne på området, sentralt plassert. Bygget er i retrostil fra 60'tallet og er delt i to avdelinger med dametoalett og dusj på den ene siden, og herretoalett og dusj på den andre siden. For å benytte seg av dusjene hos oss, må gjestene bruke Norske 5 kr.

For de som bor hos oss over flere dager, kan det være greit å få vasket litt tøy. Vi har et lite myntvaskeri i sanitærbygget. Her er det vaskemaskiner og tørketrommel. Vask av klær foregår på eget ansvar, da vaskeriet er ubetjent.

Dagligvarebutikk med postkontor: 

Hos Bunnpris finner du alt det du måtte trenge. Glemmer du noe, gjør det ingenting, for veien er kort bort til butikken. Åpningstidene er romslige Søndag til onsdag 10 - 18, torsdag - fredag 10 - 21 og lørdag 12 - 18. Skulle du ha behov for å sende postkort eller annet, finner du her post i butikk.

Bensinstasjon:

Bjorli har sin egen YX Bensinstasjon, som dekker de fleste behov for de som er ute med bil i ferien. Det er også muligheter for vask av bilen her.

Grilling:

Sommeren er grillsesong, også for de som kommer til Bjorli Camping. Det kan de lukte seg fram til! Her grilles det av hjertens lyst! Men, det er ikke til å komme unna at denne formen for matlaging fører til en økt brannfare. Med mange telt og campingvogner samlet, kan åpen ild fort spre seg om en ikke har tatt noen forhåndsregler.

Det er mulighet til å benytte hvor store grill inne på campingplassens område. Ved kan kjøpes på YX Bensinstasjon.

Hunder på besøk:

Hos oss er også de på fire bein hjertelig velkomne. Men det er jo en forutsetning at familiens hund trives sammen med alle våre små og store gjester og ikke er til sjenanse for andre. Hunden må hele tiden være i bånd inne på campingens område, og den enkelte hundeeier må selv sørge for å rydde opp etter sin hund og katt. Husk på at ikke alle våre gjester setter like stor pris på dyr som kanskje det du gjør.

Støvsuger må lånes for å fjerne hundehår ved avreise. Kontakt resepsjonen/booking.

Vi minner om at det kan bli veldig varmt inne i hytter, telt og campingvogner en solfylt dag, så det kan være lurt å ha tenkt gjennom hvordan en dag for familiens hund kan arte seg om den må være aleine over lengre tid.

  

   Finn oss her!

 

       GPS: (System WGS84)

       62.25850º N, 8.20419º Ø

 

 

   Plan over campingplassen

 

 

  Toalett damer
Toalett herrer
vask og dusj
Tørketrommel
Vaskemaskin
Vaskerom v/k
Håndvask v/k
Dusj v/k vann

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Bjorli Camping - 2669 Bjorli - Norge - +47 90 11 99 90 - www.bjorlicamping.no