Gå til webside for vintersesong her

 

 

 

 

BOOKING:

 

+47 40 76 21 01

 

booking@bjorlicamping.no

 

 

ÅPEN

0-24

 

Aktiviteter på Bjorli

 

 

    

Slettafossen

Slettafossen er ikke bare et velegnet utgangspunkt for turer til Slettafjellet, et godt klatrefelt eller et utmerket sted å isklatre.

 

GPS (WGS84): N 62.32496° - E 008.07783°

    

Slettafossen Brukskunst

Slettafossen Brukskunst & souvenir, som har salg og utstilling av rosemaling, gaveartikler, og kioskvarer.

 

GPS (WGS84): N 62.32496° - E 008.07783°

    

Bjorli Fotballgolf

En flott aktivitet for alle aldre. Spillet foregår på en fotballgolfbane 6 km fra Bjorli Camping. Utrolig underholdende, og en fantastisk teambuilding aktivitet og en flott familieopplevelse.
Hjemmeside: www.oyom.no

GPS (WGS84):

    

Sagelva Vasskraftsenter
Restaurert sagbruk, hvor du kan få et innblikk i opptil 300 år gammel historie. Her finner du blant annet en oppgangssag fra 1712, og det er full aktivitet på sagen hele sommeren. 
 
GPS (WGS84): N 62.27765° - E 008.12045°

 

    

Kyllingbrua
En nasjonal serverdighet like ved Europaveg 136. Kyllingbrua er den mest fotograferte jernbanebrua gjennom flere år. Stopp ved Nærbutikken og spaser den fine naturstien fra Verma Nærbutikk til utsiktspunkt mot Kyllingbrua.
GPS (WGS84): N 62.34018° - E 008.06184°

 

    

Museum

Lesja Bygdemuseum er både eit friluftsmuseum, moderne utstillingar og mykje aktivitet. Friluftsmuseet består av 13 hus frå 17- og 1800 talet. Vi legg vekt på å kombinere moglegheita til å lære noko og å slappe av med ein kopp kaffi i ein triveleg atmosfære.

Hjemmeside: www.gudbrandsdalsmusea.no/museum/lesja-bygdemuseum

 

    

Stavkirker

Lesja Kirke ble bygd i 1749, og er en av de største og vakreste kirkene i Gudbrandsdaleb, med 300 sitteplasser. Døpefonten i tre er fra 1250 tallet. Kirken ble omgjort i 1901, og restaurert ca. 1925. Rosemalingen og takmaleriene er gjort av Ragnvald Einbu.

Hjemmeside: www.lesja.kommune.no/6710.Kirker.html

 

    

Raumabanen

Raumabanen gir deg en unik mulighet til å komme tett på de mest spektakulære naturområdene Norge. Toget går mellom Åndalsnes og Dombås, og vare 1 time og 40 minutter. Togene har store panoramavinduer og du vil se Trollveggen, Europas høyeste loddrette fjellvegg og tar deg over hele 32 broer, deriblant den kjente Kyllingbrua.

 

    

Fisking i Lesjaskogsvatnet

Lesjaskogsvatnet (612 m.o.h.) ligger på vannskillet mellom Gudbrandsdalen og Romsdalen, og har et elveutløp i hver ende. Rauma mot vest og Gudbrandsdalslågen mot øst.

God bestand av ørret. Her kan du treffe på virkelig stor fisk.

 

    

Rafting i Sjoa

Har du lyst til å oppleve rafting på sitt aller beste? Da bør du ta turen til Sjoa! Sjoa er en av de beste elvene for rafting i hele verden, og den er veldig variert. Dette gjør rafting i Sjoa til en aktivitet som kan passe for de aller fleste, fra nybegynner til ekspert.

Hjemmeside: www.sjoaraftingsenter.no

 

    

Golfsimulator

Verdens mest fantastiske golfbaner bare noen skritt unna! Nå kan du reise til baner du bare har drømt om og spille på dem i timesvis, når det passer deg. Hver detalje av skråningen og høyde, kupering i

perfekt virkelighet.

Hjemmeside: www.bjorligard.no

 

    

Bowling

Bowling - gøy for hele familien. Ta med venner og familie til en runde med bowling, en garantert suksess! 2 bowlingbaner i full størrelse.

 

Hjemmeside: www.bjorligard.no

 

    

Restaurant

Spennende retter fra den lokale naturen. Området bugner av gode råvarer og vi gir deg gjerne en kulinarisk opplevelse med utgangspunkt i dine ønsker og behov.


Hjemmeside: www.bjorligard.no   www.bjorlistuggu.no

 

    

Fjell-vandreturer

Geiranger-Trollstigen, Rondane, Valdresflye og Atlanterhavsvegen er alle nasjonale turistveier i dagsturavstand. Majestetiske, snødekte fjelltoppar, vakre og ville fossar, frodige fjellsider og ein djupblå fjord. 

Hjemmeside: www.geiranger.no

Hjemmeside: www.nasjonaleturistveger.no

 

    

Trollveggen

Trollveggen er Europas høyeste loddrette fjellvegg. Fra bunnen av dalen og opp til toppen av Trollveggen er det nesten 1800 meter. Av dette er over 1000 meter loddrett, og enkelte steder "henger" veggen 50 meter utover.

Hjemmeside: www.visit-trollveggen.com

 

    

Velvære

Velværeavdeling på Bjorligard. Her har det kommet masse spennende muligheter til å kose seg litt ekstra. Her kan du boltre deg i oppvarmede basseng, utendørs boblebad, treningsrom og sauna.

Hjemmeside: www.bjorligard.no 

 

  

   Finn oss her!

 

       GPS: (System WGS84)

       62.25850º N, 8.20419º Ø

 

 

   Plan over campingplassen

 

 

 

  

Fri internet

Fotball 200 m
Bowling 100 m
Petanque 200 m
Volleyball 200 m

Badminton 0 m

Ridning 500 m
Utegrill 0 m
Fisking 200 m
 

 

_______________________________________________________________________________________________________________

 

Bjorli Camping - 2669 Bjorli - Norge - +47 90 11 99 90 - www.bjorlicamping.no